Články

Stres hubnutí ani správné životosprávě neprospívá

07.06.2021

Stres je důležitým obranným mechanismem lidského těla. Pomáhá mu adekvátně se vypořádat se situací, která je pro něj ohrožující. Nadbytek stresu ale nesvědčí ani vám ani vaší linii. Jak to?

Přečíst článek

Diagnostika tělesné hmotnosti na InBody 50% sleva

23.01.2021

Do konce měsíce ledna probíhá v nutriční poradně akce 50% sleva na tělesnou diagnostiku. Co z této diagnostiky zjistíte? Množství tělesného tuku, svalů, vody, minerálů, útrobního tuku atd. Tuto slevu nelze kombinovat s jinými akcemi probíhajícími v poradně.

Přečíst článek

Akce! V měsíci červnu 50% sleva!

28.05.2020

V měsíci červnu jsme si pro vás po dlouhé době připravili mimořádnou akci! Můžete uplatnit slevu 50 % na veškeré služby v nutriční poradně. Tak neváhejte a přijďte k nám změnit váš životní styl!

Přečíst článek

Příznivý vliv ovoce a zeleniny na naše zdraví

03.05.2020

Čerstvá zelenina a ovoce by mělo být součástí našeho jídelníčku. Ideální je, když jimi budeme doplňovat naše každé denní jídlo. Jaké je jejich doporučené množství? Zde se názory na zkonzumované množství často výrazně liší.

Přečíst článek

Akce v březnu! Hubnutí do plavek!

03.03.2020

V březnu jsme si pro vás připravili akci hubnutí do do plavek! Můžete využít 30% slevu na 4 měsíční redukční program. Budete si po dobu 4-7 dnů zapisovat váš současný jídelníček, pitný režim se taky počítá :-).

Přečíst článek